Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw jasje voor prijsvergelijker op internet

Datum nieuwsfeit: 25-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuw jasje voor Jaysar
Prijsvergelijker vernieuwt Internetsite

Utrecht, 25 juli 2000 – Jaysar heeft afgelopen maandag haar nieuwe Internetsite gelanceerd. Door de snelle uitbreiding van de activiteiten van Jaysar in het afgelopen halfjaar voldeed de oude site niet meer aan de normen. Met de nieuwe Internetsite, inmiddels de derde versie, legt Jaysar de basis voor verdere uitbreiding van de activiteiten op het gebied van goed en goedkoop online inkopen doen.

Uit het jasje gegroeid
De oude site dateert van vorig jaar december en bevatte toen nog slechts de mogelijkheid om prijzen voor boeken en CD's te vergelijken. In januari, bij de officiële start van Jaysar, zijn hier games en video aan toegevoegd en is de site met een aantal themasites uitgebreid. Het afgelopen halfjaar is de site nog verder uitgebreid met o.a. een WAP site, een afdeling voor software en een online particuliere markt voor tweedehands producten. Door deze snelle groei van Jaysar is besloten de uit zijn jasje gegroeide site te vernieuwen.

Ruimte voor verdere ontwikkeling
De nieuwe site biedt de bezoeker nog meer mogelijkheden om prijzen, producten en shops te vergelijken. De site is niet alleen qua lay-out en navigatie verbeterd; ook zijn er nog een aantal themasites aan toegevoegd en biedt de site ruimte voor uitbreiding hiervan. De nieuwe site is ook de basis voor de nieuw op te zetten internationale sites.
Achtergrond
Na een testperiode van een half jaar is Jaysar in januari
2000 gestart als prijs- en shopvergelijker op het gebied van boeken, CD's, video en games. In februari heeft Jaysar haar WAP site gelanceerd (wap.jaysar.nl/). Op de Internetsite www.jaysar.nl/ kunnen bezoekers op trefwoord uitgebreid zoeken naar items bij de grotere Belgische, Nederlandse en internationale online shops. Elke week wordt een nieuwsbrief verstuurd met de laatste acties en kortingen van de aangesloten shops. Door het aanbieden van extra services onderscheidt Jaysar zich van andere prijs- en shopvergelijkers. Jaysar heeft het afgelopen half jaar ruim 200.000 bezoeken geregistreerd en verwacht hiervan een verdubbeling voor het komende halfjaar. De activiteiten worden uitgebreid naar Engeland en Duitsland (www.jaysar.com/).

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie