Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vastgestelde bestemmingsplannen gemeente Hatten

Datum nieuwsfeit: 25-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hattem

Gemeentelijke informatierubriek de Homoet, editie 26 juli 2000. VASTGESTELDE BESTEMMINGSPLANNEN Burgemeester en wethouders geven kennis van de terinzageligging van het door de raad in zijn vergadering van 6 juli 2000 vastgestelde bestemmingsplan Claerwater, 29e partiële herziening. Dit plan betreft een regeling ten behoeve van een uitbreiding van tuincentrum De Conifeer (Zuiderzeestraatweg 23).
Het plan ligt met ingang van 27 juli 2000 voor de duur van 4 weken voor een ieder ter inzage ter gemeentesecretarie, receptie Ruimtelijke Ordening en Beheer.
Gedurende de termijn van terinzageligging kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie