Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 26-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Woensdagmiddag tot 16.00 uur
16:12 woensdag 26 juli 2000

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

EMMEN

Poging diefstal auto
Dinsdagnacht is geprobeerd om een VW Golf te stelen aan De Dilgt. De 31-jarige eigenares merkte vanochtend dat het portierslot was verwijderd en dat de dader had geprobeerd het stuurslot te verbreken.
ASSEN

Auto-inbraken
Dinsdagnacht zijn twee auto's opengebroken op het terrein van een bedrijf aan de Philipsweg. Van beide auto's, die daar ter reparatie stonden, is een raam vernield, en zijn de radio's weggenomen.
PATERSWOLDE

Inbraak boot
Afgelopen week is ingebroken in de kajuitzeilboot van een 53-jarige inwoner van Paterswolde. De boot lag in het meer bij Paterswolde in het haventje aldaar. Er zijn diverse zeilsportbenodigdheden gestolen uit de boot.

ASSEN

Winkeldiefstal
Woensdag tegen 13.00 uur is een 37-jarige man uit Assen betrapt bij de diefstal van levensmiddelen ter waarde van ruim 37 gulden. Dat gebeurde in een supermarkt aan de Noordersingel. Na verhoor is de man met een snelrechtdagvaarding heengezonden.

ASSEN

Auto over de kop bij aanrijding
Woensdag omstreeks 11.30 uur is een witte bestelbus bij een aanrijding enkele keren over de kop geslagen. De bestuurder, een 42-jarige man uit Vries, reed over de afrit van de A28 bij Assen-Noord in de richting van de kruising met de Peelo. Op de kruising zag hij te laat dat er een personenauto met aanhanger aankwam, bestuurd door een 50-jarige man uit Aalden. Bij de aanrijding die volgde, bleven alle betrokkenen ongedeerd, onder meer door gebruik van de autogordel.
ASSEN

Verwarde man beschildert ramen
Woensdagmorgen rond 10.00 uur kreeg de politie een melding van een verwarde man die ramen van huizen beschilderde aan het Rhonepad. In die straat zijn schilders bezig, en die hadden net even pauze. De man, een 35-jarige Assenaar, die sinds gisteravond werd vermist vanuit het GGZ, had de materialen voor het uitzoeken. Hij had bepaalde woningen uitgezocht waarop hij "God zij met U" schilderde, om op die manier zijn boodschap uit te dragen. De man is meegenomen en overgedragen aan het zorgkader van het GGZ in Assen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie