Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Oss

Datum nieuwsfeit: 26-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 26-07-2000
Persbericht district Maasland

AUTO GESTOLEN (Oss) Dinsdagmiddag is vanaf het Burchtplein in Oss een blauwe Opel Astra gestolen. Het kenteken van de auto, die een waarde heeft van ongeveer fl. 33.000,-, is 07-DH-VN.

JONGENS AANGEHOUDEN (Oss) Dinsdagavond zijn twee jongens, 19 jaar uit Dieden en 16 jaar uit Oss aangehouden. Het tweetal werd op de Molenweg in Oss gecontroleerd. Ze bleken in het bezit te zijn van inbrekerswerktuigen en een bivakmuts. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.

TE VEEL GEDRONKEN (Oss) In de nacht van dinsdag op woensdag is een 40-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 24 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond om 01.15 uur plaats op de Burgwal in Oss.

INBRAAK AUTO (Vinkel) In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die aan Vinkeloord in Vinkel geparkeerd stond. Een portier werd opengebroken. Een tiental cds en een radardetector werden gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN (Oss) Woensdagmiddag is een 47-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een invalidenwagen reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 7 uur. De controle vond rond 15.00 uur plaats op de Hescheweg in Oss.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie