Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 26-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

26 juli 2000

Drie mannen aangehouden na diefstal trottoirbanden SCHIEDAM -- Dinsdagavond omstreeks negen uur zagen politiemensen van het district Schiedam op de \'s-Gravelandseweg twee mannen trottoirbanden in een auto laden. Eén van de mannen, een 52-jarige Schiedammer, reed vervolgens met de auto weg, maar werd kort daarna op de Nieuwe Damlaan aangehouden. De andere man, een 34-jarige Schiedammer, werd vervolgens op de \'s-Gravelandeseweg aangehouden. De twee werden overgebracht naar het politiebureau, waar zich even later een derde man meldde die zei de opdrachtgever voor de diefstal te zijn geweest. Ook deze man, een 30-jarige Schiedammer, is aangehouden. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie