Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmaking gedoogbeschikking gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 26-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

BEKENDMAKING

Burgemeester en wethouders van Ede hebben aan de volgende bedrijven een gedoogbeschikking verleend voor het schenken van alcoholhoudende dranken:

Kantine/snackbar De Goudsberg Hessenweg 85 Lunteren

Sauna & Beauty De Veluwe Boslaan 17 Lunteren

Voor meer informatie kunt u op afspraak terecht bij de Gemeente Ede, afdeling Bijzondere Wetten, Raadhuisplein (ingang Centrum) in Ede, tel. (0318) 68 08 61.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken na de datum van bekendmaking schriftelijk tegen de vergunning op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Ede en de Drank- en Horecaverordening 1994 bezwaar indienen bij de burgemeester van Ede, Postbus 9022, 6710 HK EDE.

Op grond van de Drank- en Horecawet kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken na de datum van bekendmaking tegen de vergunning beroep instellen bij Gedeputeerde Staten en derde belanghebbenden kunnen bezwaar instellen bij burgemeester en wethouders van Ede.Ede, 26 juli 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie