Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nedstat opent kantoor in Frankfurt

Datum nieuwsfeit: 26-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Europese expansie gaat van start
NEDSTAT OPENT KANTOOR IN FRANKFURT

DIEMEN, 26 juli 2000 - NedStat heeft haar eerste Europese verkoopkantoor geopend in het Duitse Frankfurt. Op het kantoor dat enkele weken geleden werd ingericht, werken nu vijf mensen. NedStat streeft ernaar het aantal medewerkers in de komende weken op ten minste tien te brengen. Het kantoor in Frankfurt is - naast het kantoor in New York - het tweede buitenlandse kantoor van NedStat.

Volgens Hans Veldhuizen, president van NedStat, biedt de Duitse markt zeer veel kansen: "De Duitse Internet-markt is volop in ontwikkeling. Het bedrijfsleven begint de kracht van Internet nu echt te ontdekken. We voorzien een zeer forse groei voor NedStat in Duitsland."

De belangstelling voor de NedStat-producten is groot: "Op de zeer drukbezochte Internet-beurs die eind mei in Berlijn werd gehouden, waren ruim 500 bedrijven met stands vertegenwoordigd. NedStat was het enige bedrijf op het gebied van website-tracking en -analyse. Over gebrek aan belangstelling hadden we op onze stand dan ook niet te klagen", aldus de NedStat-president.

De Europese markt ontwikkelt zich razendsnel. Daarbij wordt duidelijk dat Nederland zich in de voorhoede bevindt: zowel qua technologie als inventiviteit kunnen Nederlandse Internet-bedrijven zich tot marktleiders op de Europese markt ontwikkelen.

Daarop is ook het streven van NedStat gericht. Het bedrijf is al marktleider in de Benelux en wil eenzelfde positie op de totale Europese markt bereiken. NedStat zal in de komende maanden ook in andere Europese landen verkoopkantoren openen. Parijs en London zullen binnen afzienbare termijn open gaan, na de zomer volgen nog enkele andere Europese steden, waaronder Barcelona en Stockholm.

NedStat telt nu 62 medewerkers. Op het hoofdkantoor in Diemen werken 50 mensen. Eind dit jaar verwacht NedStat circa 100 medewerkers te hebben.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie