Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmakingen gemeente Capelle aan den IJssel

Datum nieuwsfeit: 26-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Bekendmakingen week 30/26 juli 2000

voor het kappen van ongeveer 100 bomen en
2 groepen bosplantsoen, zoals aangegeven op de ingediende aanvraag voor deze kapvergunning met bijbehorende bijlagen en rooitekening, in het op de rooitekening aangegeven gebied, nabij het wooncomplex Bergenbuurt.
De reconstructie en ophoogwerkzaamheden nabij het wooncomplex Bergenbuurt maken het noodzakelijk
dat de bomen gekapt dienen te worden.

Op grond van artikel 5 van de kapverordening leggen wij de gemeente Capelle aan den IJssel en de Stichting Woningpartners een herplantplicht op, in verband met de handhaving van het natuur-, landschaps- en stadsschoon. Er dient naar gestreefd te worden dat het aantal bomen, in het op de rooitekening aangegeven gebied, gelijk blijft na de reconstructie en ophoogwerkzaamheden. Een en ander met inachtneming van plantsoen- en civieltechnische mogelijkheden.

De betreffende kapvergunningen en rooitekening liggen vanaf heden ter inzage.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht heeft elke belanghebbende de bevoegdheid om tegen
de beschikking bij ons een bezwaarschrift in te dienen. Het gemotiveerde bezwaarschrift moet worden ingediend binnen een termijn van zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na verzending van de beschikking.

De kapvergunningen en rooitekening liggen ter inzage in de hal bij het Informatiecentrum van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie