Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prostitutiebeleid Capelle aan den IJssel

Datum nieuwsfeit: 26-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Prostitutiebeleid Capelle aan den IJssel

Hiermee is het exploiteren van prostitutie op zich niet meer strafbaar. Vrijwillige prostitutie is dan toegestaan. Vanaf 1 oktober moeten alle gemeenten zelf regels stellen aan welke vormen van prostitutie zij wel of niet toestaan. De gemeenten mogen wel een maximum stellen aan het aantal bordelen, maar zij mogen prostitutie niet helemaal verbieden. Vanaf 1 oktober 2000 zullen de gemeenten dus vergunningen gaan verlenen aan exploitanten van escortbureaus en van zogeheten seksinrichtingen. Hieronder vallen onder andere: seksbioscopen, sekstheater, seksautomatenhal, parenclub, prostitutiebedrijf en/of erotische massagesalon. Om voor een vergunning in ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie