Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: meisje verkracht in Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 26-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 26-07-2000 15-jarig meisje verkracht

15-JARIG MEISJE VERKRACHT

Dinsdagmorgen is opTreurenburg in ¡¦s-Hertogenbosch een 15-jarig meisje door een onbekende man verkracht. Het meisje werd korte tijd later nagenoeg ongekleed door passanten ontredderd aangetroffen op de hoofdrijbaan van Treurenburg. De dader is vermoedelijk met een auto gevlucht.

Verkrachting:

Het slachtoffer fietste gisterenmorgen rond kwart voor negen over de oostelijk naast Treurenburg gelegen parallelweg van ¡¦s-Hertogenbosch in de richting Hedel. Zij is door de dader tot stoppen gedwongen, de bossages naast de parallelweg ingesleurd en verkracht. Na zijn daad is de dader er vermoedelijk per auto vandoor gegaan. Het meisje wist ontredderd en nagenoeg ongekleed via het talud de hoofdrijbaan te bereiken, waar uiteindelijk een passerende man en vrouw zich over het meisje ontfermden.

Technisch en passantenonderzoek:

De technische recherche heeft de sporen op de plaats van het delict veiliggesteld. Woensdagmorgen hebben een aantal agenten een zogenaamd passantenonderzoek ingesteld. Van 08.45 uur tot 10.45 uur zijn alle automobilisten, fietsers en bromfietsers die reden over de oostelijke rijbaan (hoofdrijbaan en parallelweg) van Treurenburg, ongeveer 500 bestuurders van voertuigen, staandegehouden. Aan mensen die dagelijks de plek van de verkrachting om die tijd passeren zijn een aantal vragen gesteld. In het totaal hebben 22 mensen informatie kunnen verstrekken waar de politie mee verder kan rechercheren.

Speciale telefoonlijn:

De politie heeft een speciaal voor dit onderzoek een telefoonnummer geopend: 073-6991740, op momenten dat er niemand van het team binnen het bureau aanwezig is kan een antwoordapparaat worden ingesproken en wordt men zo spoedig mogelijk teruggebeld.

In het belang van het onderzoek heeft de politie een paar dringende vragen:

« Wie kan informatie verschaffen over de dader ? « Wie kan informatie verschaffen over een tijdens het delict in de berm van de oostelijke hoofdrijbaan van Treurenburg boven aan het talud geparkeerde auto ? « Ook overige informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek is van harte welkom.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie