Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Den Helder bedankt winkeliers binnenstad

Datum nieuwsfeit: 26-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Gemeente bedankt winkeliers binnenstad

Datum: 20 juli 2000

Sinds februari van dit jaar gelden nieuwe regels voor het aanbieden van afval door de bedrijven in de binnenstad. Zowel de gemeente als de winkeliers zijn van mening dat een schone stadsvloer een hoge prioriteit heeft. In overleg is daarom besloten de aanbiedregels voor het afval te wijzigen en aan te scherpen.

Zo mag afval pas vanaf 17.00 uur voor het eigen bedrijfspand aan de straat worden gezet. De verschillende soorten afval moeten vervolgens in gescheiden clusters worden aangeboden (papier/karton apart van restafval).

Na een half jaar kan worden geconstateerd dat de nieuwe regeling uitstekend werkt. De bedrijven in de binnenstad houden zich in het algemeen goed aan deze regelgeving.

Dat is een bedankje waard. Daarom delen de milieu-inspecteurs woensdag 26 juli bij alle bedrijven in de binnenstad een ludieke attentie uit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie