Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Controversiele 'Death Row Marv' geveild via ricardo.nl

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

CONTROVERSIËLE DEATH ROW MARV WORDT GEVEILD VIA RICARDO.NL

De in opspraak geraakte Amerikaanse speelgoedpop "Death Row Marv" wordt nu geveild op www.ricardo.nl. Marv is een personage uit de populaire Amerikaanse strip Sin City. De speelgoedpop "Death Row Marv" is zo controversieel omdat het om speelgoed gaat waarmee Marv kan worde geëlectrocuteerd. Als de hendel van de elektrische stoel wordt overgehaald schudt het lijft van Marv alle kanten op, giert de stroom door de armen en benen en worden zijn ogen roodgloeiend. Marv's laatste woorden luiden: "Hahaha, is that the best you can do, you pansies!"

Het maatschappelijk debat rondom normen en waarden nam in Amerika een hoge vlucht naar aanleiding van dit bizarre speeltje. Het speelgoed zou moreel onverantwoord zijn en aanzetten tot geweldadig gedrag onder jongeren.

Ook in Nederland is er commotie ontstaan naar aanleiding van dit bizarre speeltuig. Samen met stripwinkel Sjors uit Dordrecht veilt ricardo.nl nu één van de eerste moeilijk verkrijgbare Death Row Marv's vanaf één gulden. De veiling loopt tot 3 augustus 13:00 uur.

U kunt het kavel bekijken op:

www.ricardo.nl/cgi-bin/osa/ViewPage.cgi?templateName=item_form.htx&itemNumber=756708

EINDE BERICHT

Voor meer informatie:
Ricardo.nl
Niels Vrijhoeven (contentmanager ricardo.nl)
Telefoon: 020 - 586 9600
e-mail: (vrijhoeven@ricardo.nl)
www.ricardo.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie