Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachte Bredase schietpartij aangehouden

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Verdachte Bredase schietpartij aangehouden

Datum: 27/7/2000
Auteur: Rien van Kuik

Aan het eind van de middag heeft de politie van het district Breda de verdachte aangehouden van de schietpartij gisteren in de Eindstraat. Het gaat om een 46-jarige Bredanaar, die ervan wordt verdacht een 32-jarige plaatsgenoot met een vuurwapen te hebben gedood. De politie vermoedt dat het slachtoffer en verdachte elkaar kennen. Over het motief is niets bekend.

Rechercheurs van het bijstandsteam kregen vandaag tijdens het onderzoek steeds meer aanwijzingen, dat de verdachte van de schietpartij in de familie- of kennissenkring van het slachtoffer moest worden gezocht. Aan de hand van het signalement, verklaringen en onderzoek werd vanmorgen de opsporing van de verdachte volledig gericht op de 46-jarige in Breda wonende M.A. Hij werd echter niet in zijn woning of directe omgeving aangetroffen. Rond 15.30 uur vervoegde de verdachte zich voor informatie aan het politiebureau Tuinzigtlaan, waar hij onmiddellijk door een politieman werd herkend aangehouden en vervolgens in verzekering gesteld. De verdachte wordt morgen aan de Officier van Justitie. Over het vuurwapen is momenteel niets bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie