Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dierenartsen staan achter controlemaatregelen dierziekten

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KNMVDIERGENEESKUNDE

Dierenartsen staan achter controlemaatregelen dierziekten
De Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD) is begaan met de gezondheid van de Nederlandse veestapel. De vereniging van dierenartsen hecht derhalve veel belang aan de maatregelen ter bescherming van de diergezondheid. Zij staat daarom achter het besluit van de Gezondheidsdienst voor Dieren om de samenwerking met een dierenartsenpraktijk te beëindigen, indien zij serieuze aanwijzingen heeft dat die praktijk de controles op besmettelijke dierziekten niet goed uitvoert.

De Rijksdienst voor de keuring van Vee en Vlees (RVV) heeft naar aanleiding hiervan 120 varkensbedrijven, cliënten van deze dierenartsenpraktijk, hun benodigde gezondheidsstatus ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie