Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brute straatroof in Alphen aan den Rijn

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Hollands-Midden: Alphen a.d. Rijn 27-07-2000 Brute straatroof, politie zoekt getuigen.

De politie zoekt getuigen van een brute roofoverval op donderdag 27 juli in de Laan der Continenten in Alphen aan den Rijn. Rond 13.00 uur is een 62-jarige inwoonster van Alphen aan den Rijn beroofd van haar tas doordat een onbekende (jonge)man haar tas uit de fietstas gritste waarbij de vrouw ten val kwam. De vrouw kwam uit het Raoul Wallenburgplein, waar de man haar al achtervolgde. Bij het bushokje in de Laan der Continenten greep de man de tas, waardoor de vrouw viel. Hierbij liep zij lichte verwondingen op.

De man fietste weg in de richting van het Raoul Wallenbergbergplein. Het signalement van de man is: Zuid-Europees type, 30-35 jaar, man, tussen de 1.80 en de 1.90 m lang, normaal postuur, zwart, vrij lang haar, met een soort kuif en een snorretje. Hij droeg een groene jas en een spijkerbroek. Getuigen die de man hebben gezien, voor, tijdens of na de straatroof kunnen bellen met de politie in Alphen, telefoonnummer 0172-484 300.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie