Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TIPA kiest Fujichrome Provia 100 als 'beste diafilm' Europa

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

terug


27 juli 2000
TIPA kiest Fujichrome Provia 100 als 'beste diafilm' in Europa 2000 -
2001

Fujichrome Provia 100F (RDPIII), Fujifilm's ultra fijnkorrel diafilm, is gekozen als 'beste diafilm' in Europa 2000 - 2001 door de Technical Image Press Association (TIPA).

De TIPA, waarin 31 tijdschriften op het gebied van fotografie en imaging uit dertien Europese landen vertegenwoordigd zijn, kiest jaarlijks de ' Best in Europe' producten in verschillende productgroepen. Hoofdzakelijk in camera's en films, maar ook in lenzen en accessoires.

De extreem fijne korrel die wordt verkregen door toepassing van de Sigma-Crystal technologie werd gezien als grensverleggend voor diafilms met een gevoeligheid van 100 ISO. De redacteuren waren vol lof over de degelijke eigenschappen van de film. Die terugkomen in bijvoorbeeld de uitgebreide mogelijkheden tot het toepassen van push/pull ontwikkeling, de uitstekende compensatie voor reciprociteitfouten en de rijke en natuurlijke kleurweergave onder een reeks verschillende lichtomstandigheden.
De TIPA Awards zullen tijdens de Photokina 2000 in Keulen op 20 september worden uitgereikt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie