Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouwplan Oldenbarneveltplein Berkel en Rodenrijs ter inzage

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijstelling ex artikel 19 lid 3 WRO

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend, dat door de heer J.C.J.M. Persoon een verzoek is ingediend voor een vrijstelling ex artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ten behoeve van het realiseren van een serre aan de Oldenbarneveltlaan 58, alhier. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan "Dorp".

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen vrijstelling te verlenen. Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het bouwplan met ingang van 27 juli 2000 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Ruimte van 09.00 uur tot 12.15 uur. Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie