Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel, 10.30 uur
Teveel drank op, f 900,- armer

WOERDEN -Op donderdag 27 juli, omstreeks 01.50 uur, zag een politieman een automobilist over De Zoom rijden. Bij controle van deze automobilist, 58 jaar oud en afkomstig uit Woerden, bemerkte de politieman dat de man alcohol had genuttigd.

Bij de blaastest ter plaatse blies de man een 'A', hetgeen betekent dat de man teveel had gedronken. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau blies de man 465 ug/l (1,1 promille). De man kreeg een boete van f 900,- en een rijverbod van 4 uur.

Gesprongen waterleiding

WOERDEN Op woensdag 26 juli, omstreeks 08.00 uur, bleek een waterleiding op de Westdam te zijn gesprongen. De politiemensen constateerden dat de gehele straat blank stond en dat er een gat in het wegdek zat, waaruit veel water omhoog kwam.

Het Waterleidingsbedrijf Midden Nederland (WMN) werd in kennis gesteld en een gedeelte van de Westdam werd afgezet, waarbij het verkeer via de voorzijde van het oude Stadhuis werd omgeleid. Personeel van het WMN heeft voor reparatie van de kapotte waterleiding gezorgd.

Verkeerscontroles

KAMERIK / WOERDEN Op woensdag 26 juli heeft de politie tussen 07.20 uur en 09.40 uur een snelheidscontrole op de Van Teijlingenweg in Kamerik gehouden. Van de 800 gecontroleerde voertuigen, hielden zich 742 aan de maximumsnelheid van 60 km/h. Eén bestuurder reed met een snelheid van 97 km/h.

Tussen 07.30 uur en 08.30 uur werd een roodlichtcontrole op de Stationsweg in Woerden gehouden. 6 automobilisten negeerde het rode verkeerslicht en kregen hiervoor een bekeuring van f 180,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie