Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prijzen te winnen met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Prijzen te winnen met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Eind 2000 worden drie prijzen Politiekeurmerk Veilig Wonen uitgereikt; voor het meest innovatieve product, voor de beste keurmerkwijk en voor de beste keurmerk-man of -vrouw. Vóór 1 oktober kunnen participanten van het politiekeurmerk zichzelf of anderen nomineren voor één van de prijzen.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een publiek-privaat samenwerkingsproject met als doel te komen tot veilige woningen en veilige woonomgevingen. Partners in dit project zijn onder andere gemeenten, woningbouwcorporaties, beveiligingsbedrijven, fabrikanten, aannemers, architectenbureaus, politie en verzekeraars. De intentie is om het Politiekeurmerk Veilig Wonen in te voeren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie