Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man van bomkoffer meldt zich bij politie Utrecht

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-07-2000

Politiebericht Utrecht: Districten stad Utrecht, 15.00 uur
Man van ''bomkoffer'' meldt zich

UTRECHT - Woensdag heeft zich bij de politie een inwoner van Utrecht gemeld die via de televisie zijn koffer herkende. De man was maandagmorgen vroeg naar zijn werk gegaan in de omgeving van het Janskerkhof.

Nadat hij wat spullen uit zijn auto had gepakt liep hij naar zijn werk en vergat het koffertje dat op straat achter bleef. Tot zijn grote schrik zag hij s avonds op de televisie mannen in maanpakken met zijn koffer lopen. Hij zag de schadeclaim al op de deurmat. De man die zijn vakantie op de camping doorbrengt had zich inmiddels hierover laten adviseren door een advocaat.

Na een goed gesprek over zijn vergeten koffertje nam hij kontakt op met medewerkers van de afdeling bijzondere wetten. Na een goed gesprek ging de man opgelucht huiswaarts. Hij vond het geen enkel probleem dat de politie zijn koffertje inmiddels had vernietigd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie