Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gedode man in de Eindstraat blijkt inwoner Breda

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Gedode man blijkt inwoner Breda

Datum: 27/7/2000
Auteur: Rien van Kuik

De man die gisteren in de Eindstraat te Breda werd neergeschoten blijkt de 32-jarige inwoner uit Breda Y.G. te zijn. Vandaag slaagde de politie erin aan de hand van onderzoek de identiteit van de man te achterhalen. De familie van het slachtoffer is op de hoogte gebracht.

Het Recherchebijstandsteam is vanmiddag na het bekend worden van de identiteit van het slachtoffer, begonnen met uitgebreidere verhoren van getuigen waarvan gisteren de namen werden genoteerd. Vast staat inmiddels wel dat er meer dan één keer is geschoten,

De politie gaat er vooralsnog vanuit dat kort vóór de winkel in de Eindstraat is geschoten. Van de dader is bekend dat het om een man gaat tussen de 170 en 180 cm lang, zwart krulhaar ne gekleed in een korte lichtkleurige jas. De verdachte zou vanaf de richting Barones op zijn slachtoffer zijn toegelopen en later ook in diezelfde richting zijn gevlucht.

De politie richt zich de komende dagen vooral op gesprekken met familieleden en getuigen van de schietpartij. Aan de zaak wordt nog door 15 rechercheurs gewerkt.

De politie verzoekt eventuele getuigen met haar contact op te nemen. Zij is bereikbaar via het nummer 076-5437476.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie