Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dental Plaza onderzoekt verlenging praktijkuren tandartsen

Datum nieuwsfeit: 28-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T
Den Haag, Vrijdag 28 juli 2000


*** Dental Plaza (www.dentalplaza.nl) onderzoekt haalbaarheid verlenging praktijkuren onder tandartsen ***
Dental Plaza onderzoekt de mening van tandartsen over verlenging van praktijkuren. Dental Plaza gaat onder haar leden, het merendeel van de Nederlandse tandartsen, een onderzoek houden naar de voor- en nadelen van verruiming van de bezoekuren van de tandartspraktijk. In lijn met de groeiende 24-uurs-economie, komt vanuit consumenten de wens om ook 's avonds behandeld te kunnen worden. Onderzoek van de consumentenbond onder consumenten heeft aangetoond dat uitbreiding van de bezoekuren bij huisartsen wenselijk is.

Via een digitale enquete binnen de internet community Dental Plaza krijgen tandartsen de mogelijkheid hun mening te ventileren. Dental Plaza wil volgende maand de resultaten publiceren. In de enquete wordt gevraagd naar de voorwaarden voor verlenging en welke extra tijden zij bereid zijn toe te staan voor afspraken. Daarnaast wordt de mening van de dentale specialisten gevraagd of een dergelijke uitbreiding in werktijden alleen haalbaar is voor groepspraktijken.


*** Dental Plaza: online marktleider voor de dentale branche ***
Maar liefst 80% procent van de beoogde tandheelkundige doelgroep is geregistreerd lid van Dental Plaza, dé interactieve community voor de dentale branche op internet. Met meer dan 75 participerende bedrijven en dentale groothandels, gemiddeld 500 tot 700 bezoeken per dag en miljoenen guldens omzet per kwartaal over het Plaza is Dental Plaza overtuigend marktleider in de Nederlandse dentale branche. Dental Plaza is gestart in 1996 en biedt een breed scala aan diensten op het gebied van informatie, communicatie en transactie.


*** Over InterEstate.com; initiatief nemer van Dental Plaza ***
InterEstate.com is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige internet-oplossingen gericht op specifieke doelgroepen. InterEstate.com heeft de afgelopen 4 jaar aan de ontwikkeling van de Troyce® technologie gewerkt, waarmee klanten 'personalized' e-commerce en 1-op-1 marketing activiteiten via internet kunnen realiseren. InterEstate.com onderscheidt zich door haar interactieve internetoplossingen te implementeren in doelgroepgerichte virtuele marktplaatsen en communities. Aandeelhouder binnen InterEstate.com is beursgenoteerde IT architectenbedrijf Devote NV. In een Joint Venture met Magnus NV ontwikkelt InterEstate.com ook virtuele marktplaatsen binnen de Business to Business markt.

E I N D E

Voor meer informatie :
InterEstate.com: Rutger van der Lee, telefoon : 070 306 54 20, Email: (rutger.vanderlee@interestate.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie