Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Supermarkt-finance in opmars

Datum nieuwsfeit: 28-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Amsterdam, 28 juli 2000

Supermarkt-finance in opmars

Een reisverzekering tussen de dagelijkse boodschappen in uw winkelwagentje, binnenkort is het wellicht zover. Verschillende grote financiële instellingen zijn samenwerkingsinitiatieven gestart om via supermarkten financiële producten af te zetten. Op grond van een analyse in haar recent verschenen publicatie Infograph concludeert het Economisch Bureau van ING dat deze vorm van dienstverlening zal aanslaan.

Sinds 1998, toen Postbank als eerste grootbank begon met pilots in grote supermarktketens, waaronder Super de Boer, zijn vele samenwerkingsverbanden aangekondigd. De trend naar supermarkt-finance (s-finance) wordt door verschillende ontwikkelingen gestimuleerd. Doordat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie