Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten stad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 28-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-07-2000

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 09.30 uur
Dode man in Grillroom

UTRECHT Donderdagochtend om vijf uur kregen twee mannen in een grillroom aan de Wolgadreef woorden met elkaar. Deze ruzie liep waarschijnlijk zo ver uit de hand dat een van de mannen om het leven werd gebracht. Het levenloze lichaam van een donker getinte man lag in de grillroom op de grond. De politie heeft onmiddellijk een onderzoek ingesteld in en rond het winkelcentrum aan de Wolgadreef. De dader is nog niet aangehouden. De politie van het district Utrecht noord is op zoek naar getuigen, die kunnen bellen met de politie op het nummer 030-2397111. Er is inmiddels een Recherche Bijstands Team samengesteld.

Mindervalide man gedupeerd

UTRECHT -Op donderdagavond 27 juli omstreeks acht uur stalde een minder valide man zijn zilvergrijze Spartamed bij een supermarkt aan het Smaragdplein. Kort hierna zag een getuige een man in een bruine leren jas met de fiets sjouwen in de richting van de Briljantlaan. De politie stelde direct een onderzoek in en hield een verdachte aan. Deze kon helaas niet met de diefstal in verband worden gebracht. Alle tuinen en trappenhuizen in de omgeving werden afgezocht, doch de fiets bleef weg. Omdat de eigenaar niet zonder dit vervoermiddel kan is de politie op zoek naar een ieder die meer over deze Spartamed kan melden. De fiets heeft een hulpmotor en mist het verzekeringsplaatje achterop en de oranje plaat voorop. Inormatie is welkom aan District Tolsteeg, 030-2397111

Onder invloed over de kop

UTRECHT Een 25-jarige man uit Portugal sloeg vrijdagochtend om kwart voor twee met zijn auto over de kop. Hij reed over de A27 in de richting van het knooppunt Lunetten. Een getuige zag de automobilist zodanig slingeren dat deze niet meer dorst in te halen. De voor hem rijdende bestuurder raakte de vangrail en werd gelanceerd. Hij sloeg daarna enkele malen met zijn bestelbus over de kop. Nadat getuigen zich in eerste instantie over de man hadden ontvreemd werd hij later aan de politie overgedragen omdat hij te veel had gedronken. Blij een blaastest bleek hij een promillage van 1,25 te hebben. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een bekeuring van fl 900,- De auto van de man raakte zwaar beschadigd.

Getuige houdt autokraker aan

UTRECHT Een 23-jarige inwoner van Utrecht zag donderdagmiddag om tien voor half drie dat een auto inbreker een ruit insloeg van een geparkeerde auto. De auto stond geparkeerd in de Hugo de Grootstraat. Hij bedacht zich geen moment en greep de 44-jarige inbreker uit Zeist in zijn kladden. Bij onderzoek aan de kleding van de verdachte bleek dat hij daarin de autoradio had verstopt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie