Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KNWV stimuleert het motorbootvaren

Datum nieuwsfeit: 28-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 28-7-2000

MOTORBOOTVAREN - KNWV stimuleert het motorbootvarenKNWV

KNWV stimuleert het motorbootvaren

Het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond organiseert samen met Dutchtone de Motorbootopstapdagen. Deze evenementen zijn op 5 en 6 augustus in Tilburg en 2 september in Drimmelen. Leden van het KNWV kunnen gratis op ontspannende wijze deelnemen aan een aantal leerzame introducties met betrekking tot het motorbootvaren.

Inzicht in veiligheid op het water, goede kennis van de boot en kunnen manoeuvreren op de motor vergroten het plezier van de
vrijetijdsbesteding van motorbootvaarders. Het koninklijk Nederlands Watersport Verbond biedt daarom in samenwerking met Dutchtone deze Motorbootopstapdagen aan.

Programma van de Motorbootopstapdagen:

* Techniek aan boord, informatie en uitleg over diesel-, electro-, en gastechniek.

* Gasveiligheidsinspectie aan boord.

* Manoeuvreren op de motor.

Dutchtone is als partner van het KNWV breed actief in de Watersport. Naast de Motorbootopstapdagen is Dutchtone actief betrokken bij diverse zeil- en motorbootactiviteiten.

zie ook:http://knwv.nl/asp/motorvaart/Default.aspNoot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie