Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 28-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 28-07-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst communicatie, van Houten, 036 5383848
Gewonden bij aanrijdingen
DRONTEN Een 48-jarige vrouw uit Rotterdam is gisterenavond gewond geraakt op de Harderbosweg. Ze reed vanaf de Karekietweg in de richting van Elburg en verleende bij het afslaan geen voorrang aan de auto van een 45-jarige man uit Veldhoven. Ook omdat het wegdek glad was door regen, kon hij een aanrijding niet meer voorkomen. De vrouw is op de plaats van het ongeluk geholpen door GGD-personeel. De voertuigen zijn weggesleept.

DRONTEN Bij een aanrijding op de Gooiseweg bij Biddinghuizen is een 33-jarige man uit Amersfoort gewond geraakt. Hij wisselde op het laatste moment van rijstrook en kon toen een stilstaande vrachtauto niet meer ontwijken; hij botste tegen de achterkant van de combinatie. Bij de kruising met de Larserweg stond de vrachtwagen voor het rode stoplicht. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis. Bij de hulpverlening zijn behalve de politie twee ambulances en twee voertuigen van de brandweer ingezet.

Jongen gewond na val
KRAGGENBURG Een negenjarige jongen uit Kraggenburg is gisterenavond gewond geraakt op de Leemringweg. Hij viel op losliggend grind, toen hij een wedstrijd hield met vriendjes. Hij is voor de zekerheid met verwondingen aan zijn linkerknie door de GGD overgebracht naar het ziekenhuis. Als troost kreeg hij van de politie een knuffelbeer (bekend als traumabeer).

Nepvuurwapen in beslag genomen
ALMERE Van een 21-jarige man uit Lelystad is gisterenavond op het Keerkringplein een nepvuurwapen in beslag genomen. Tijdens een surveillance werd de man op het bezit van het wapen betrapt. Door de slede en de uitneembare patroonhouder is het niet van echt te onderscheiden. De man is mede daarom aangehouden, overgebracht naar het bureau en voor nader onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie