Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 28-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van vrijdagmorgen 28 juli 2000
11:17 vrijdag 28 juli 2000

Martin Panman
0592 - 361294

0651 - 611628

assen

Meer bekeuringen bij controle vanaf statief. Klik op sneugeld

Coevorden

Doorrijden na aanrijding
Gisteravond omstreeks 18.40 reed een bestuurder van een bromscooter met grote snelheid tegen een op het trottoir staande lichtmast. De bromfietsbestuurder reed vanaf de Van Heutzsingel linksaf het Van Heutzpark in. De bromscooter was geel van kleur met een aantal rode vlakken. De bestuurder reed na de aanrijding door. De lantaarnpaal werd door de aanrijding beschadigd.

Nijeveen

Brommer onderuit
Op de Matenweg in Nijeveen ging gisteravond een 41 jarige bestuurder van een brommer onderuit. Hij kwam in de berm terecht en verloor de macht over het stuur. De politie rook dat de man alcohol gebruikt had. Hij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. Na behandeling is hij meegenomen naar het politiebureau. Daar moest hij een blaastest ondergaan. Hij blies 610 ugl. Met een rijverbod en een proces-verbaal kon de man naar huis.

Rogat

Verkeersbord omver
Op de Hessenweg in Rogat reed vanmorgen vroeg een 35 jarige bestuurder uit Hoogeveen een verkeersbord omver. Vervolgens ging de man er met zijn auto vandoor. Op de A28 kwam hij tot stilstand, omdat het oliefilter van zijn auto kapot was gegaan waardoor de auto zonder olie kwam te staan. Bleek dat de man alcohol gebruikt had. Hij blies op het politiebureau 860 ugl. Met een proces-verbaal en een rijverbod kon hij naar huis.

Beilen

Auto op de kop

Op de Beilervaart in Beilen gebeurde gistermiddag een eenzijdig verkeersongeval. Een 20 jarige bestuurder uit Beilen raakte met zijn auto in de berm. Daar raakte hij een boom, en sloeg met de auto over de kop. Volgens de bestuurder moest hij uitwijken voor een hond. Hij werd gewond overgebracht naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie