Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer afdrukmateriaal voor HP Designjet 1000 series printers

Datum nieuwsfeit: 28-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
00105

MEER AFDRUKMATERIAAL BESCHIKBAAR VOOR HP DESIGNJET 1000 SERIES PRINTERS

Amstelveen, 28 juli 2000 - Vier soorten grootformaat afdrukmateriaal zijn nu ook geschikt voor de HP DesignJet 1000 Series grootformaat printers. Dit afdrukmateriaal was al beschikbaar voor de HP DesignJet CP serie grootformaat printers. De gebruiker krijgt met deze nieuwe materialen extra mogelijkheden voor grootformaat afdrukken.

De vier afdrukmaterialen zijn:

HP Studio Canvas toont en voelt als echt schildersdoek. Het glanzende materiaal heeft structuur en een natuurlijke kleur. Het is geschikt voor het maken van professionele reproducties van schilderkunst en foto's.

De HP Banners met Tyvek zijn speciaal bedoeld voor binnen. De heldere en duurzame banners scheuren niet, zijn waterbestendig en de afbeelding vervaagt niet. Het is ideaal voor winkeliers die hiermee over kant en klare professionele banners kunnen beschikken. De banners zijn al voorgestikt en voorzien van nestels waardoor ze eenvoudig zijn op te hangen.

HP Colorfast Adhesive Vinyl is geschikt voor presentaties en hierdoor eveneens geschikt voor in winkels. Door de drukgevoelige, klevende laag kan het materiaal overal worden bevestigd zonder te barsten of los te laten. De witte matte toplaag zorgt voor heldere kleuren en levendige foto's.

HP Coated Paper (rol van ruim 90 meter) is economisch, helderwit papier dat kleuren in een hoge resolutie zeer goed opneemt, evenals dichte zware afbeeldingen. Het is een ideale keuze voor het afdrukken van lijntekeningen, illustraties en afbeeldingen met een lage inktdichtheid. De extra lange rol is perfect voor omgevingen met een hoge productie.

De HP afdrukmaterialen worden voortdurend ontwikkeld als een integraal onderdeel van het gehele afdruksysteem -printer, inkt en media - en biedt de beste afdrukresultaten, betrouwbaarheid en consistentie. De lijn omvat matte, coated en glossy papiersoorten, fotopapier, canvas, vinyl en Tyvek banners. De nieuwe HP-producten verhogen de beschikbaarheid van afdrukmateriaal voor de gehele HP DesignJet printer lijn. Een compleet overzicht hiervan is beschikbaar via internet op
www.hp.com/go/designjet

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke gebruikers en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten.

HP heeft 85.400 werknemers in dienst en behaalde in 1999 een omzet van circa
42,4 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 1999 ruim 2 miljard gulden.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie