Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Formule 1-coureur Verstappen 21e vrije training Hockenheim

Datum nieuwsfeit: 28-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen


28
juli

2000

Michael Schumacher dominant op Hockenheim

Na twee vrije trainingen vandaag op het Duitse Hockenheim bleek Michael Schumacher voorlopig de snelste. Hij reed een snelste tijd van
1.43.532 in de eerste sessie, en kon deze tijd in de tweede sessie niet meer verbeteren. Vooral de Jordans hebben zich tijdens de tweede sessie van hun sterke kant laten zien met als resultaat voor Heinz Harald Frentzen, die net voor twee jaar heeft bijgetekend bij Jordan, een tweede plaats, en voor Trulli een zesde plaats. Mika Häkkinen was uiteindelijk derde, terwijl hij aan het einde van de eerste sessie nog tweede was. Bij Arrows zijn de resultaten minder positief; Pedro de la Rosa was vandaag 12e, Jos zelfs 21e. Na een 1.47.000 van vanochtend kon Jos zijn tijd vanmiddag niet meer verbeteren. Het fijne weten we er nog niet van, maar blijf deze pagina bezoeken, er kan ieder moment nieuws zijn uit Duitsland!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie