Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 28-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 28-07-2000
Persbericht district De Leijgraaf

RIJBEWIJS INGEVORDERD, UDEN De politie heeft donderdag het rijbewijs van een 63-jarige automobiliste uit Nuland ingevorderd. Omdat zij vermoedelijk onder invloed van medicijnen de auto bestuurde is een bloedproef afgenomen. De vrouw was om 17.30 uur betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Industrielaan met de Loopkantstraat. Zij verleende geen voorrang aan een automobiliste uit Gemert. Een 9 maanden oude baby liep een hoofdwond op en is hiervoor behandeld in het ziekenhuis in Veghel.

AANHOUDING WINKELDIEVEN, VEGHEL De politie heeft donderdag een 31-jarige vrouw en een 27-jarige man, beiden afkomstig uit Oss, aangehouden. Het tweetal wordt ervan verdacht bij een warenhuis in Veghel een aantal stuks ondergoed te hebben ontvreemd. Winkelpersoneel waarschuwde de politie die de auto van het tweetal korte tijd later in Uden op het spoor kwam. De twee verdachten zijn inverzekering gesteld. Tegen de vrouwelijke verdachte wordt nog een extra proces verbaal opgemaakt. Zij beledigde bij de aanhouding de agenten.

AUTO-INBRAKEN, VEGHEL h Op de Noordkade is donderdag ingebroken in een auto. Om binnen te komen is een portierslot vernield waarna de autoradio en een 27 MC-apparaat werden ontvreemd. h Afgelopen nacht is er ook ingebroken in een auto die op de Van Riebeeckstraat stond geparkeerd. Na het inslaan van een ruitje werd de autoradio ter waarde van circa F 650.= weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie