Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zomerfestival op Spuiplein Den Haag

Datum nieuwsfeit: 29-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Zomerfestival op Spuiplein

Met als titel 'Zomer op het Spuiplein' presenteert de gemeente met de Stichting Atrium en het 'Paard op Hol' in de zomer drie festivaldagen op het Spuiplein. Iedere laatste zaterdag van juli, augustus en september verandert het Spuiplein van 's middags 16.00 uur tot 's avonds 22.00 uur in een Dance Arena, een Plaza Latino en een Rock Stage. De toegang is gratis.

Zaterdag 29 juli is de aftrap. Het muzikale thema die dag is Dance. De groepen Junkie XL en God Squad treden op. Verder is DJ Remy die dag de baas over de draaitafels. Aansluitend is er vanaf 22.00 uur een danceparty in de Nieuwe Kerk aan het Spui met de welluidende titel 'Jungle Booster'. Hier zullen ondermeer Paul 'Zulu' Funk, Desaya, MC Seb en Gea Russel & Friends aantreden. De entree is fl. 20.

Zaterdag 26 augustus krijgt het Spuiplein een Latijnse uitstraling met latin, salsa en andere Latijns-Amerikaanse muziek.

Zaterdag 30 september treedt een aantal gerenommerde (inter)nationale rock- en popbands op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie