Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amsterdam Tournament-deelnemers in sterkste formatie

Datum nieuwsfeit: 29-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

Tournament-deelnemers in sterkste formatie
Amsterdam, zaterdag 29 juli 2000

Lazio, Arsenal, Barcelona en Ajax hebben aangekondigd met hun meest sterke spelersgroep naar Amsterdama te komen, waar de clubs aantreden bij het Amsterdam Tournament op 3 en 5 augustus in de Amsterdam ArenA.

Marc Overmars en Emanuel Petit maken dan hun debuut voor Barcelona. Ze worden onder anderen vergezeld door Patrick Kluivert, Michael Reiziger, Ronald en Frank de Boer, Philip Cocu en de winnaar van de gouden bal, Rivaldo. Laatstgenoemde staat in de belangstelling van AC Milan maar Barcelona wil hem niet laten gaan.

Ook Lazio Roma komt met alle sterren naar Amsterdam, waar de Argentijn Hernan Crespo, de op een na duurste speler ter wereld (Figo is de duurste), wordt gepresenteerd aan het grote publiek. Ook Nedved, Inzaghi en Boksic komen naar de hoofdstad.

Bij Arsenal zijn onder anderen Robert Pires, Silvinho, Patrick Vieira en de oud-Ajacieden Nwankwo Kanu en Dennis Bergkamp. Voor Bergkamp is het zijn eerste wedstrijd tegen Ajax sinds zijn tijd bij Wilskracht V & L.

Gastheer Ajax presenteert de nieuwe aankopen Tomas Galasek en Andre Bergdolmo aan het eigen publiek. Ook de teruggekeerde verhuurde spelers Cedric van der Gun en Andy van der Meyde komen voor het eerst thuis in actie.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie