Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Binnen één minuut bedrijven vinden bij Vinden.nl

Datum nieuwsfeit: 31-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Graag brengen wij u het volgende persbericht van Vinden.NL onder de aandacht.

Met vriendelijke groet,
Jan-Willem Tusveld

PERSBERICHT

Binnen één minuut bedrijven vinden bij Vinden.NL!

Dankzij een samenwerking met Scoot kan iedereen nu direct bij Vinden.NL bedrijven vinden. Een Italiaans restaurant in Den Helder, de dichtstbijzijnde vestiging van een bepaald uitzendbureau, of een hotel in Amsterdam...

De database bevat gedetailleerde informatie over meer dan 600.000 bedrijven. Meer dan 10.000 trefwoorden leiden u op eenvoudige wijze naar het bedrijf dat u zoekt.

Vind Bedrijven is te vinden op:
www.vinden.nl/bedrijven/

Vinden.NL is een zogeheten meta-zoekmachine voor het nationaal en wereldwijd zoeken op internet. Bij een zoekopdracht worden de beste resultaten van de beste zoekmachines gepresenteerd. Vinden.NL biedt ook een database met 20.500 sites, die zijn geselecteerd op grootte, informatief gehalte en persoonlijkheid. Partners van Vinden.NL zijn onder meer Scarlet Telecom, Auto Trader, Scoot Nederland en Monsterboard.nl. Vinden.NL bestaat sinds oktober 1998 en is op dit moment met 3,5 miljoen pageviews per maand een veelbezochte site.

Einde persbericht. Rijssen, 31 juli 2000.

Voor meer informatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie