Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compleet aanbod Saab Select op internet

Datum nieuwsfeit: 31-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Nieuwe site vergemakkelijkt zoeken

Compleet aanbod Saab Select op internet

(31 juli 2000)

Het complete overzicht van Saab Select occasions is sinds kort te vinden op internet. De nieuwe site maakt gebruik van een overzichtelijk zoeksysteem, zodat de websurfer in enkele stappen de gewenste Saab Select in de uitgebreide databank kan vinden. Er staan enkele honderden Saabs in het occasionoverzicht. Het adres van de nieuwe website is: www.saabselect.nl.

Met behulp van een aantal zoekcriteria zoals model, uitvoering, bouwjaar en kilometerstand heeft de internetter na een paar muiskukken de Saab van zijn voorkeur gevonden.
Bovendien zijn deze criteria nog uit te breiden. Het programma kan de Saabs vervolgens ook selecteren op de aanwezigheid van airco, lederen bekleding, lichtmetalen velgen, een audiosysteem en cruise control. In het overzicht van modellen die aan de selectiecriteria voldoen, is tevens de kleur van de auto aangegeven evenals het soort transmissie (automaat of handgeschakeld>.

Predikaat

De site bevat naast een zoekfunctie voor de databank ook informatie over Saab Select, de mogelijkheden een Saab te leasen en over de verschillende modellen van Saab. Saab Select is een predikaat dat geldt voor gebruikte Saabs die aan een groot aantal strikte eisen voldoen. De koper krijgt daardoor de zekerheid dat de Saab volledig beantwoordt aan de normen die de fabrikant hanteert. Saab Select staat daardoor voor langdurig en onbezorgd rijplezier tegen een aantrekkelijke prijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie