Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Akzo Nobel mondialiseert activiteiten Aerospace Coatings

Datum nieuwsfeit: 31-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Akzo Nobel

Akzo Nobel mondialiseert activiteiten Aerospace Coatings

Arnhem, 31 juli 2000 Akzo Nobel verwerft wereldwijd een leidende positie in vliegtuiglakken door ondertekening van een overeenkomst ter overname van de coatingsactiviteiten van Dexter Corporation (Verenigde Staten). Door deze overname wordt de omvang van Akzo Nobels Aerospace Coatings-activiteiten verdubbeld en wordt tevens haar positie in de sectoren transport- en speciale coatings in de Verenigde Staten versterkt.

Aerospace Coatings is een hoogwaardige, snelgroeiende sector binnen Akzo Nobel Coatings. Deze overname brengt ons wereldwijd in een vooraanstaande positie in vliegtuiglakken, hetgeen duidelijk in overeenstemming is met onze strategische ambities voor deze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie