Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nedgraphics neemt CAD/GIS-productenlijn over van Roccade

Datum nieuwsfeit: 31-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PINKROCCADE

NEDGRAPHICS NEEMT CAD/GIS-PRODUCTENLIJN OVER VAN ROCCADE

NedGraphics Holding NV (NedGraphics) en PinkRoccade nv hebben een intentieverklaring getekend voor de overname door NedGraphics van de door Roccade ontwikkelde CAD/GIS-productenlijn GEOCAD, alsmede de daarbij behorende ICT-diensten. De acquisitie zal vanaf volgend jaar bijdragen aan de winstgroei per aandeel en zal geheel met eigen middelen worden gefinancierd. Er zijn 13 personen werkzaam bij de GEOCAD activiteiten van Roccade; deze zullen overgaan naar NedGraphics.

GEOCAD is landmeetkundige software ontwikkeld op Microstation. NedGraphics breidt hiermee haar GIS-klantenbestand substantieel uit. De overname past goed in de strategie van NedGraphics om haar leidende ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie