Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws en informatie gemeente Groningen

Datum nieuwsfeit: 31-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen


Laatste Nieuws


Vanaf 31 juli: Parkeren in de Nieuwe Westerhaven! 25 juli 2000
Vanaf 31 juli kunt u uw auto parkeren in De Nieuwe Westerhaven. De bouwlagen 0 en -1 zijn tijdelijk opengesteld voor parkeren. Het gaat om de plek waar straks de winkels in komen (130 p-plaatsen). Ondertussen wordt de komende maanden nog volop gebouwd aan de échte parkeergarage (de lagen -2, -3 en -4, met straks 800 p-plaatsen). Zodra die klaar is begin 2001 vervalt deze tijdelijke voorziening en zullen de winkelruimten worden afgebouwd.
Het parkeertarief in de tijdelijke parkeervoorziening in De Nieuwe Westerhaven bedraagt f 2,00 per uur. De maximale parkeerduur is 4 uur. U kunt er terecht van maandag t/m zaterdag van 9.00 18.00 uur. Op donderdag/koopavond tot 21.00 uur.
De entree bevindt zich aan de Westerkade en is te bereiken via de volgende route: Emmaplein, Praediniussingel, Museumbrug, Westerkade.
N.B.
Vanaf 31 juli kunt u echter niet meer parkeren op de Westerkade/Westerhaven. Op dit vertrouwde parkeerterrein start dan de tweede bouwfase van het Westerhavencomplex.

Wilt u anders parkeren in Groningen?
Volg dan de P-route of maak gebruik van de P+R Citybusterreinen.
Werkzaamheden aan de Westelijke Ringweg
27 juni 2000
De komende tijd werkt de Provincie Groningen nog hard aan de westelijke ringweg. Dat gebeurt zoveel mogelijk 's nachts, zodat u als weggebruiker zo min mogelijk overlast heeft van de werkzaamheden. We hopen op uw begrip wanneer u te maken krijgt met oponthoud.

In de nacht van 25 op 26 juli en van 26 op 27 juli 2000 tussen 19.00 en 6.00 uur. vinden er nog werkzaamheden plaats.
De omleidingen worden aangegeven door borden.
Voor meer informatie kunt u bellen met de provincie Groningen, Dienst Beheer Wegen en Kanalen, afdeling West, tel. (0594) 21 28 55 (van 8.00 tot 16.00 uur).

Herinrichting Westersingel
11 juli 2000
Op 15 juli is gestart met de uitvoering van de herinrichting van de Westersingel. Het hoofdriool en de huisaansluitingen worden vervangen, aan weerszijden van de rijbaan wordt een fietsstrook aangelegd en het trottoir wordt opnieuw bestraat. De uitvoering is zoveel mogelijk gepland tijdens de vakantieperiode.
Tot 4 september is de Westersingel alleen bereikbaar voor voetgangers. Het verkeer wordt omgeleid via de Wilhelminakade, de Herman Colleniusstraat, de Kraneweg en de Friesestraatweg. De omleidingroute staat met borden aangegeven.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 25 juli 2000. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie