Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Martinair vier keer per week naar Costa Rica

Datum nieuwsfeit: 31-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Martinair

Martinair vier keer per week naar Costa Rica

Frequenties naar Havana, Cancun en Florida worden verder opgevoerd

SCHIPHOL, 31 juli 2000 - Vanwege de groeiende vraag wordt het aantal vluchten naar San José in Costa Rica per november uitgebreid naar vier vluchten per week. In vergelijking met de vorige winter betekent dat een verdubbeling van de frequentie.
Met ingang van de winterdienstregeling wordt ook het aantal vluchten naar de Cubaanse hoofdstad Havana, naar Cancun in Mexico en naar Florida verder opgevoerd.

Costa Rica is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer populaire bestemming. Vanaf november wordt de stad dan ook elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag aangevlogen. Op zaterdag via Orlando, de overige drie dagen via Miami.
Florida wordt deze winter 11 keer per week aangevlogen: Miami staat dagelijks op het vliegprogramma; Orlando op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag.
De frequentie naar Havana wordt verhoogd naar twee vluchten per week, op woensdag en zondag.
Cancun in Mexico wordt drie keer per week aangevlogen, één vlucht meer dan vorige winter.
Andere bestemmingen in het Caribisch gebied zijn Puerto Plata, Santo Domingo en Punta Cana in de Dominicaanse Republiek, San Juan op Puerto Rico en naast Havana, Varadero, Holguin en Ciego de Ávila op Cuba. De vluchten naar Aruba, Bonaire en Curaçao worden ook de komende winter op charterbasis uitgevoerd, alleen naar Bonaire is wekelijks (op dinsdag) een aantal stoelen op seat only basis beschikbaar.
Voorts worden ook de deze zomer geïntroduceerde vluchten naar Colombo op Sri Lanka en de Malediven gecontinueerd.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie