Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitgerekend Zoetermeer 2000 verschenen

Datum nieuwsfeit: 31-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Uitgerekend Zoetermeer 2000 verschenen

In juli is wederom een uitgave van Uitgerekend Zoetermeer 2000 verschenen. Dit is het statistisch jaarboek van de gemeente Zoetermeer, samengesteld door de medewerkers van Onderzoek en Statistiek. Hierin zijn diverse statistische gegevens opgenomen over onder andere de bevolking, woningen, onderwijs, politiek, wijkprofielen, verkeer en vervoer, milieu, cultuur, sport en recreatie en politie van Zoetermeer met als peildatum 1 januari 2000.

Een exemplaar van Uitgerekend Zoetermeer 2000 is verkrijgbaar bij het Informatiecentrum (balies 22/23) in de centrale hal van het Stadhuis, telefoonnummer 079-3468880. De kosten van deze uitgave bedragen f 25,--. U ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie