Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ongevaarlijke concentraties legionella in scholen Purmerend

Datum nieuwsfeit: 27-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Purmerend

Persbericht

ONGEVAARLIJKE CONCENTRATIES LEGIONELLABACTERIËN AANGETROFFEN

Bij reguliere controle blijkt dat in de warmwaterinstallaties van twee gemeentelijke gebouwen besmetting met legionellabacteriën voorkomt. Volgens de GGD gaat het om een ongevaarlijke concentratie (waarde 300 kve) van het type Pneumophila in de afzonderlijke douche in een groepsdoucheruimte van de gymzaal aan de Mercuriusweg 33 en het volgens deskundigen ongevaarlijke legionellabacterie type non-Pneumophila (waarde 100kve) in de doucheruimte van de schoolleiding van de basisschool Klimop, Karekietpark 28. De gemeente heeft de besturen van de organisaties die de gymzaal de afgelopen weken hebben gebruikt geïnformeerd over de bevindingen en gemeld dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie