Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Monique Klemann ambassadrice van babysite Babybox.nl

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT Den Haag, 1 augustus 00

Monique Klemann als ambassadrice van de vernieuwde babysite www.babybox.nl
Deze week heeft één van de meest bekende en sinds 1998 opererende babysite www.babybox.nl, van internet publisher Terra Nova Communications (bekend van o.a. het Veronica Tv-programma GameForce1), een compleet nieuw uiterlijk gekregen. Jonge en aanstaande ouders met kinderen tot 4 jaar kunnen bij Babybox terecht voor informatie over de zwangerschap en opvoeding van kinderen.

Babybox introduceert vol trots Monique Klemann, zangeres van Lois Lane, als ambassadrice van de Babybox. Het gebruiken van bekende en vooraanstaande personen als spokesman of spokeswoman is in Amerika gebruikelijk, zo heeft de verloskundigesite www.midwifery.com de bekende zangeres en filmactrice Cher als ambasadrice in haar gelederen. Met deze site onderhoudt een innige band. Babybox heeft in de persoon van de zwangere Monique Klemann een tot de verbeelding sprekende artieste gevonden om een redactionele bijdrage te leveren aan de site. Monique schrijft wekelijks een column over haar huidige zwangerschap, het leven als moeder van dochter Merel (4 jaar) en hoe zij haar moederschap combineert met haar carrière als zangeres. Bij officiële gelegenheden is Monique namens de Babybox het boegbeeld voor alle vrouwen die naast het vervullen van het moederschap, nog volop actief in de wereld willen blijven staan.

Exclusieve filmpremière voor Babyboxbezoekers van de komedie van deze zomer: Maybe Baby De site van Babybox blijft in beweging en wordt regelmatig geoptimaliseerd. Babybox zoekt continu naar unieke en leuke aanbiedingen voor haar bezoekers. Momenteel is Babybox bezig met de voorbereiding van een exclusieve filmpremière voor haar bezoekers van de film Maybe Baby die op 14 september in première gaat. Een film met een lach en een traan over seks liefde relaties en... kinderen. Met fantastische rollen van Joelly Richardson (The Patriot), Emma Thompson (Sense and Sensibility), Joanna Lumley (Absolutely Fabulous) en Rowan Atkinson als gynacoloog.

Verkoop van babyboeken en Cd s met BOL.com
Babybox biedt haar bezoekers de mogelijkheid om op een makkelijke en overzichtelijke wijze allerhande baby Cd s en relevante boeken te kopen. Deze service is een samenwerking tussen Babybox en BOL (Bertelsmann Online). BOL is een internationaal internet media- en entertainmentshop en opereert nu in 14 landen. Sinds 1999 is Bol ook actief in Nederland en met veel succes want in Nederland is BOL de meest bekende internetsite voor verkoop van Cd s en boeken.
De meest complete babysite
De vernieuwde site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ingedeeld en maakt gebruik van diverse verschillende kleurindelingen wat de navigatie vergemakkelijkt. Naast alle informatie met betrekking tot zwanger worden, zwanger zijn en ouder zijn bevat de site ook een uitgebreide database waar men terechtkan voor adressen van kinderopvangverblijven maar ook voor allerlei baby gerelateerde winkels. Tevens biedt de site de mogelijkheid voor een gratis consult bij de vaste verloskundige en huisarts. Bij Babybox kan men chatten op het forum met andere bezoekers of men kan zijn/haar mening geven op de stelling van de week. De site is zeer uitgebreid en mag terecht de meest complete babysite van Nederland genoemd worden.
Babybox timmert hard aan de weg en gaat het komende half jaar nog veel vernieuwende, leuke en gemakkelijke diensten en producten aanbieden aan alle aanstaande en jonge ouders van Nederland.

Voor meer informatie: Voor foto van Monique en logo Babybox: Esther Strijbos General manager stuur een email aan Esther en vraag naar Tel: +0316020134443 de persfoto. Beiden worden digitaal verzonden. e-mail: esther@babybox.nl

Terra Nova Communications
Prins Mauritslaan 75

2582 LP Den Haag
info@tenoco.nl

www.gameforce1.nl , www.romeo.nl , www.sabbaticalyear.nl , www.grandprix3.nl , www.babybox.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie