Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Cuijk

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 1-08-2000
Persbericht district Land van Cuijk

WINKELDIEF BETRAPT Vanochtend heeft de politie een 33-jarige man uit Boxmeer in de Wim de Korverstraat in Boxmeer aangehouden wegens diefstal van 6 t-shirts iets eerder die ochtend in een zaak aan de Kloostertuin. De kledingstukken hingen in een rek buiten de winkel. De man is na verhoor op het bureau weer in vrijheid gesteld. Er is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK AUTO Vannacht is uit een auto aan de Van Egmondstraat te Grave een tas gestolen.

WIELEN VAN AUTO GESTOLEN Vannacht zijn van een geparkeerde auto aan de Campinglaan te Wanroij alle vier de lichtmetalen wielen gestolen.

INBRAAK SPORTKANTINE Maandagnamiddag of -avond is er ingebroken in het clubhuis van een sportvereniging aan de Sportlaan te Cuijk. Er zijn 100 lege limonadeflessen weggenomen, alsmede 16 flessen sterke drank en een aantal grootverpakkingen snoepgoed. Men kwam binnen door een uitzetraam te forceren.

BENZINE UIT AUTO GESTOLEN Uit een geparkeerde auto aan de Spoorstraat te Boxmeer is maandagochtend een 20-tal liters benzine uit de tank gestolen. De tankdop was ook verdwenen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie