Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Place 2 Trace vernieuwt site voor fan-artikelen

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
www.place2trace.nl

Place 2 Trace vernieuwt site voor fan-artikelen en merchandise

Wageningen, 1 augustus 2000 - Place2Trace, de gespecialiseerde Nederlandse webwinkel in merchandise en fan-artikelen, heeft haar website ( www.place2trace.nl ) radicaal vernieuwd. Met ingang van vandaag heeft de site niet alleen de vormgeving sterk gewijzigd, ook de hoeveelheid en aktualiteit van content zijn aangepast. Allereerst is het assortiment sterk vergroot om in te kunnen spelen op grote en kleine fanwensen. Van uiteenlopende 'sterren' als Paddington en Pluk van de Petteflet, via South Park, tot en met Bryan Adams en Jurassic Park, zijn spullen beschikbaar als T-shirts, caps e.d..

Tegelijkertijd is het aanbod van nieuws uitgebreid en aktueler geworden.

Zo is er een regelmatig terugkerende prijsvraag en zijn er ook mogelijkheden voor fans om onderling gegevens uit te wisselen en artikelen te ruilen. daarnaast is er een prominente plaats ingeruimd voor een uitvoerige concertagenda.

Met de verbeteringen verwacht Place2Trace de groeiende stroom bezoekers en afnemers nog beter van dienst te kunnen zijn. Het logistieke proces voor aflevering en betaling blijft ongewijzigd.

Voor meer informatie

Place 2 Trace
Costerweg 5

6702 AA Wageningen

Telefoon 0317 ­ 427 041
Telefax 0317 ­ 427 336
(info@place2trace.nl)

www.place2trace.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie