Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PolitieKorps Utrecht organiseert Margaret Saleminkloop

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Bilthoven 26-07-2000
Margaret Saleminkloop vrijdag 1 september
Ook niet-politiemensen kunnen meedoen.

District Binnensticht van de Politie Regio Utrecht organiseert voor de 11e keer ter nagedachtenis van een aan de gevolgen van kanker overleden collega de Margaret Salemink-loop.

De loop is op vrijdag 1 september in combinatie met de Nederlandse Politie Kampioenschappen dames/heren 10 km. Er zijn vier open categorieën: Dames 5 km, Heren 10 km, Prestatielopers 5 en 10 km.

Leden van de Nederlandse Politie Sport Bond (NPSB) moeten bij inschrijving hun lidmaatschapskaart tonen.

De loop wordt gehouden bij het sportcentrum aan de Kees Boekelaan 3 in Bilthoven. Het parcours is niet geschikt voor spikes. Voor iedere deelnemer is een leuke loopherinnering beschikbaar.

Deelname is mogelijk voor iedereen; ook mensen die niet verbonden zijn aan de politie worden uitgenodigd deel te nemen. De start is om 14.00 uur.

Het inschrijfgeld ad fl. 12,50 kan ter plaatse worden voldaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Politie Regio Utrecht, district Binnensticht, districtsbureau Zeist, tel. 030- 6938888.

De totale opbrengst komt ten goede van de Nederlandse Kankerbestrijding. Giften en donaties zijn welkom op gironummer 303357 t.n.v. BPSOV, Postbus 514 in Zeist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie