Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden internetredacteuren

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van journalisten

VNU - ILSE
Gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden internetredacteuren
Voor VNU-redacteuren die overgaan naar Ilse Mediagroep blijven de arbeidsvoorwaarden tenminste gelijkwaardig. De NVJ stelt dat voor nieuwe redacteuren in dienst van Ilse een pakket moet worden ontwikkeld aan de hand van de CAO voor publiekstijdschriften.

VNU Tijdschriften en Ilse Mediagroep kondigden begin juli aan hun internetactiviteiten te willen bundelen. Ilse is exploitant van www.ilse.nl en aanbieder van internetdiensten zoals gratis e-mail, chat en een veiling. VNU Tijdschriften exploiteert www.startpagina.nl, www.vrouwonline.nl en www.vtwonen.nl. VNU verkrijgt een meerderheidsbelang van 58,7%. De internetactiviteiten van VNU worden in de nieuwe ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie