Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijzigingen verkeersbesluiten Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Intrekken en aanpassen verkeersbesluiten Bromfiets op de Rijbaan

Als gevolg van het ingediende bezwaarschrift tegen de verkeersbesluiten 'Bromfiets op de Rijbaan' en het advies van de commissie van advies voor de bezwaar- en beroepsschriften worden de volgende verkeersbesluiten ingetrokken respectievelijk aangepast.

De verkeersbesluiten bromfietspad Rodenrijseweg/Astersingel en Freesiastraat/Irislaan zijn per 13 juni 2000 ingetrokken. Nieuwe verkeersbesluiten zullen in het kader van de verkeersbesluiten Parc Rodenrijs worden meegenomen. Daarnaast wordt er bij het verkeersbesluit Rodenrijseweg/Astersingel gewacht op de resultaten van het verkeersveiligheidsonderzoek fietsoversteek Bonfut. Dit zal naar verwachting in het najaar van dit jaar zijn.

Het verkeersbesluit "tot het instellen van fiets/bromfietspaden door plaatsing van bord G12a volgens bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 op het solitaire fietspad tussen de Ds van Koetsveldstraat en de Boterdorpseweg" wordt aangevuld met bord G12b (einde bromfietspad).

In de publicatie van 7 januari 2000 met de verkeersbesluiten ´Bromfiets op de Rijbaan´ is onder punt 3 aangeven dat de volgende verkeersbesluiten zijn genomen.
3) Het intrekken van alle bestaande van toepassing zijnde besluiten betreffende het instellen van verplichte fietspaden. Dit had moeten zijn:
3) Het intrekken van alle bestaande van toepassing zijnde besluiten betreffende het instellen van verplichte fietspaden op de navolgende fietspaden: Irispark-Anjerdreef, Roderijseweg-Astersingel, Zwartepad, Weidebloemtunnel, Rodenrijseweg-Industrieweg,
Pinksterbloemlaan-Condorweg, Offenbachplantsoen, Freesiastraat-Irislaan en Ds. Van Koetsveldstraat-Boterdorpseweg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie