Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SentinelSuperPro 6.0 maakt software beveiligen eenvoudig

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

SentinelSuperPro 6.0 maakt krachtig software beveiligen eenvoudig

Hengelo, 1 augustus 2000 - De upgrade van het vlaggenschip uit de Sentinel-lijn van Rainbow Technologies maakt het programmeurs zeer eenvoudig om software te beveiligen tegen illegaal gebruik. In de nu standaard bijgeleverde toolkit is alles aanwezig om voor vrijwel elke softwaresoort de sleutel te programmeren en te activeren. Het kopiëren en laden van bestanden om een applicatie te kunnen beveiligen is hiermee verleden tijd. De vernieuwde instructieve grafische gebruikers Interface (GUI) maakt het voor de programmeur zeer inzichtelijk hoe de software te beveiligen. Bovendien staat op de bijgeleverde instructie CD het beveiligingsproces stap voor stap uitgelegd.

Programmeurs kunnen hun software te beschermen door er een hardwaresleutel aan te koppelen. De applicatie stuurt periodiek een code naar de bijgeleverde hardwaresleutel, die een corresponderende code terugstuurt naar de applicatie. Alleen bij de juiste combinatie zal de applicatie blijven werken.

De SentinelSuperPro is door software ontwikkelaars herhaaldelijk uitgeroepen tot beste keus. De SentinelSuperPro hardwaresleutel combineert als enige middel voor softwarebeveiliging de voordelen van meerdere algoritmes en een lees/schrijf geheugen in één oplossing. Dit betekent dat één sleutel tot 28 applicaties kan beveiligen. Door de eigen ASIC (Application Specific Integrated Circuit) technologie van Rainbow Technologies blijven de processor-specificaties geheim voor derden. Gecombineerd met bovenstaande kenmerken is de SentinelSuperPro de meest veilige en flexibele beveiliging tegen illegaal gebruik van software.

Rainbow Technologies / IntroCom
Rainbow Technologies is een leidende leverancier van beveiligingsoplossingen voor het Internet, E-commerce en software. ICT-beveiligingsspecialist IntroCom is leverancier van Rainbow producten in Nederland. De IntroCom Groep bestaat uit IntroCom en IntroWeb. IntroCom is specialist op het gebied van ICT-beveiliging. IntroWeb is gespecialiseerd in het leveren van
internet-totaaloplossingen aan bedrijven. Steeds meer bedrijven ontdekken dat veiligheid op het internet van groot belang is voor zakelijke toepassingen. Doordat IntroWeb en IntroCom continu kennis uitwisselen en elkaar ondersteunen, lopen beide specialisaties altijd voorop in hun vakgebied.Einde persbericht
Kijkt u voor meer informatie en afbeeldingen op www.introcom.nl en www.introweb.nl

contact
Bas Holla
Marketing & communicatie IntroCom Groep
tel. 074-2430105
fax. 074-2429895
(nieuws@introcom.nl)
www.introcom.nl Sterk in ICT beveiliging
www.introweb.nl Sterk in Internetoplossingen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie