Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht. 10.00 uur
Oproep getuigen

ZEIST Op vrijdagavond 28 juli omstreeks 22.30 uur werd een jonge vrouw vanaf de Stationslaan in een auto getrokken door een onbekende man. De vrouw was gevallen van haar fiets en zat even op het trottoir bij te komen. De man kwam aanrijden en sprak de vrouw aan. Hierop nam hij de vrouw mee onder dwang in zijn auto. De man heeft tijdens het rijden geprobeerd ontuchtige handelingen te plegen bij de jonge vrouw. Vervolgens reed de man naar Amersfoort waar hij in een nog onbekend café met de jonge vrouw wat heeft gedronken. Vervolgens reden zij terug naar Zeist. Uiteindelijk wist de vrouw op de Stationslaan uit de auto te ontkomen, en belde de politie.

De politie is op zoek naar getuigen die op de Stationslaan Zeist of in de directe omgeving hiervan of in een café in Amersfoort de man samen met het slachtoffer hebben gezien. Signalement van de man: het betreft een man met getinte huid, ongeveer 30 jaar, rond 1.80 cm. De man heeft kort, stijl en zwart haar. De man heeft een smal gezicht en heeft een grote neus. Hij droeg een zwarte blouse en zwarte nette broek en zwarte veterschoenen. De man was in bezit van een mobiele telefoon. De man reed in een witte vierdeurs personenauto.

Getuigen of mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie Zeist, tel. 030-6938888.

Vrachtwagen omgevallen

DEN DOLDER Gistermiddag is een 61-jarige man uit Dordrecht gewond geraakt toen hij op de Fornheselaan met zijn vrachtwagen om onbekende reden in de bocht op zijn kant sloeg. De bestuurder liep een hoofdwond op en is per ambulance naar het ziekenhuis in Zeist gebracht. De man vervoerde 13 ton puinafval, maar bleek niet overbeladen te zijn. Omdat dieselolie uit de tank over de weg lag, heeft de brandweer het wegdek schoongespoten.

Inbreker aangehouden

MAARTENSDIJK Vannacht heeft een 61-jarige man uit Maartensdijk een inbraak verijdeld. De man zag bij de Fazantlaan dat een 30-jarige man uit Utrecht bezig was om een raam open te breken bij een woning. Hierop ging de 61-jarige man achter de dief aan die meteen het hazepad koos. Hierop probeerde hij de inbreker tegen te houden en er ontstond een worsteling. Hierbij werd de man op zijn hoofd geslagen en ging de dief ervandoor. Vervolgens belde de man uit Maartensdijk snel de politie die op grond van het signalement de dief vervolgens bij de Melkweg uit de struiken naast de weg kon halen. De verdachte is daarop aangehouden.

Snelheidscontrole

BILTHOVEN Gistermiddag werd een snelheidscontrole gehouden op de N234. In totaal werden 821 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden 29 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 112 km/u waar 80 km/u maximaal is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie