Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
X-MIME-Autoconverted: from 8bit to quoted-printable by c18796249.telekabel.chello.nl id LAA01340

Postbus 4240 Politie Hollands-Midden
3250 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-545 98 00
Fax 071-545 93 26
Afkomstig van: Sjoerd van Andel
Datum: 1 augustus 2000

Inbraak tabakswinkel Lisse
Een tabakswinkel aan de Kanaalstraat was dinsdagmorgen 1 augustus rond 04.00 uur het doelwit van het inbrekersgilde. Om binnen te komen was een ruit van een buitendeur eruit gehaald. Een getuige stoorde het dievengilde klaarblijkelijk zo in het werk dat zij met achterlating van een tiental met sloffen sigaretten volgestopte vuilniszakken waren vertrokken. De politie stelde een buurtonderzoek in. Nabij het blokhuis werd een rode auto aangetroffen met op de achterbank een slof sigaretten die vermoedelijk uit de sigarenwinkel kwam. De politie heeft deze auto veilig gesteld. Verder trof de politie in de omgeving een Poolse man aan. De politie onderzoekt zijn mogelijke betrokkenheid.
Politie schrijft opnieuw bonnen uit Sassenheim
De politie heeft maandag 31 juli opnieuw bonnen moeten uitschrijven in het centrum en ‘blauwe zone' gebied van Sassenheim. In totaal moest de politie 21 keer het boekje tevoorschijn halen. In de meeste gevallen ontbraken de verplichte parkeerschijven.
Onder invloed Benthuizen
Dinsdagmorgen 1 augustus rond 00.30 uur controleerde de politie op de Zegwaartseweg een 34-jarige automobilist uit Zoetermeer. Het bleek dat de man teveel had gedronken. Een ademanalyse aan het bureau wees 455 Ugl. Dik boven de limiet van 235 Ugl. Met een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal kon de man weer het bureau verlaten.
Inbreker overlopen Alphen aan den Rijn Bij thuiskomst rond 17.30 uur op 31 juli troffen de bewoners van een woning aan de Handelhof in Alphgen aan den Rijn een inbreker aan. Deze was op de tweede verdieping bezig enige sieraden in te slaan. De bewoners belde de politie die snel ter plaatse was en kon zodoende de man op heterdaad betrappen. In zijn zakken had hij sieraden en juwelen die door de bwoners als hun eigendom werden herkend. De man werd overgebracht naar het politiebureau waar hij in verzekering is gesteld.

Taxichauffeur mishandeld / verdachte aangehouden Ouderkerk a/d IJssel In de nacht van maandag 31 juli op dinsdag 1 augustus is omstreeks half drie een 48-jarige taxichauffeur uit Rotterdam mishandeld. Hij had een klant, een 29-jarige man uit Ouderkerk a/d IJssel, opgehaald vanaf het Centraal Station in Rotterdam. In Ouderkerk a/d IJssel wilde deze er zonder te betalen vandoor gaan. Toen de taxichauffeur hem tegen wilde houden, begon de man hem te mishandelen tot hij zich niet meer kon verweren. De politie heeft aansluitend een zoekactie in de directe omgeving gehouden met een van de buurtbewoners die getuige was van de mishandeling. De verdachte kon hierop worden aangehouden. De taxichauffeur is voor behandeling naar het Groenehartziekenhuis te Gouda gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie