Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van dinsdagmorgen 01 augustus 2000
10:37 dinsdag 1 augustus 2000

Bert Peters werkt vanaf dinsdag 1 augustus aan het hoofdbureau van Politie Drenthe aan de Tuinstraat in Assen. Hij is telefonisch te bereiken op 0592 361294 of 06 53 23 80 59.
Deze week verzorgt hij de voorlichting tot donderdagmiddag 17.00 uur.
Assen, Duitse deelnemer jeugdtoer mist fiets
De racefiets van een 13-jarige deelnemer aan de jeugdtoer, afkomstig uit Bandeloshof (BRD), is gisteren weggenomen. Hij had zijn fiets afgesloten gestald op het Koopmansplein. De waarde van de zilverkleurige Giant-fiets met helblauw stuur is f 1.500,-. De jongen is erg verdrietig. De organisatie van de jeugdtoer heeft de jongen een leenfiets ter beschikking gesteld zodat hij toch de toer kan uitrijden. Hij is tot zondag 6 augustus in Nederland.
Assen, diefstal snorfiets
Deed gisteren een 60-jarige vrouw aan de Nobellaan aangifte van diefstal van haar snorfiets met een waarde van f 2.250,-. Het voertuig werd uit een afgesloten schuur weggenomen, vermoedelijk werd de schuur met een valse sleutel geopend.

Borger, diefstal uit auto
Deed een 25-jarige vrouw uit Borger aangifte van diefstal van de autoradio met cd-speler uit haar auto. Deze stond geparkeerd op een parkeerplaats aan het Akkermaalshout. Een ruit van de auto werd ingeslagen.

Zuidlaren, diefstal uit auto
Deed een 21-jarige man uit Midlaren aangifte van diefstal van de radio/cd-speler vanuit zijn auto. De auto stond aan de Brinkstraat in Zuidlaren. Aan de auto werden geen braaksporen aangetroffen. Ook een 21-jarige man uit Annerveenschekanaal deed aangifte van diefstal van zijn radio/cd-speler vanuit zijn auto. Deze stond geparkeerd aan de Brink in Zuidlaren.

Assen, dak cabriolet opengesneden
Deed een 52-jarige man uit Leeds aangifte van diefstal van de radio/cassettespeler uit zijn auto. Deze stond geparkeerd aan de Overcingellaan nabij het station. Het dak van de cabriolet werd opengesneden om bij de radio te komen. Schadebedrag: f 3.600,-.
Nieuw-Weerdinge, woninginbraak
Deed een 45-jarige man aan de Tramwijk ZZ aangifte van inbraak in zijn woning. De inbraak is afgelopen week tijdens zijn afwezigheid gepleegd. Hij mist sieraden en een videocamera, totale geschatte schade f 8.000,-. Men kwam binnen door een wc-raampje te verwijderen
Wapse, inbraak restaurant
Werd vannacht ingebroken in een restaurant aan de Ten Darperweg. Via een geforceerde schuifpui kon men binnenkomen en een nog onbekend bedrag uit de kassa wegnemen. Een 52-jarige man deed aangifte.
Paterswolde, tabaksdief aangehouden
Op weg naar een inbraakmelding bij een supermarkt aan de Hooiweg kwamen agenten vanmorgen omstreeks 05.00 uur een bromfietser tegen met daar achteraan rennend een man, achteraf bleek dat de winkeleigenaar te zijn die achter de dief aanzat. De bromfietser, die op zijn vlucht al enige plastic tassen met sigaretten verloor, kon achter een woning aan de Novastraat worden aangehouden waar hij zich in de tuin verstopt had. Onder zijn jas had hij diverse pakjes shag en sigaretten. De aangehouden verdachte is een 42-jarige man uit Groningen.
Meppel, GSM-dief aangehouden
Werd gistermiddag een 21-jarige man uit Alteveer aangehouden door een medewerker van een winkel aan de Emmastraat. De verdachte ging er met een GSM ter waarde van f 499,- vandoor zonder deze betaald te hebben. Buiten werd hij door een medewerker van de winkel aangehouden. Snelrecht toegepast.

Emmen, verduistering autos
Werd gistermiddag een 41-jarige man uit Emmen aangehouden die verdacht werd van verduistering van personenautos. Bij drie verschillende garagebedrijven in Emmen en Erica sloot hij een koopcontract af en kreeg in afwachting van de aflevering een leenauto mee. Deze auto bracht hij niet op het afgesproken tijdstip terug en hij nam de gekochte autos niet af omdat hij daarvoor geen geld had. Hij bekende de verduisteringen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie